Ignasi Bertran
Ignasi Bertran

Partner & Software architect

I'm a fan of technology and I like challenges. I always try the latest technological trends and I am constantly researching to improve the solutions we propose.

I love working on a good idea to see how it becomes reality and allows us to enjoy what we have first only imagined in our dreams and thoughts.

David Buxarrais
David Buxarrais

CEO & UI Developer

Instead of going to sleep, I start programming. I am passionate about new technologies, always experimenting and looking to apply the most advanced techniques.

My hobby is to think, invent and build new projects that I awakened imagination. I'm hooked on web projects.

Carme Bartomeu
Carme Bartomeu

Graphic Designer & Webmaster

I'm thinking...

Raúl Vázquez
Raúl Vázquez

Designer & Modeler

I just love to create, and I think that design plays an essencial role in that process.

Before some years experiencing graphic and web design, currently I've extended my knowledge to the 3D modeling sector, using CAD and surface software.

Driss Abrouk
Driss Abrouk

Copy & Community Manager

Sóc un copy i CM de 28 anys, llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG (Universitat de Girona) i amb gairebé 5 anys d'experiència com a redactor en agències.

He treballat en dos estudis petits de Barcelona i Sabadell conceptualitzant campanyes 360º, realitzant textos en castellà i català per a tota mena d'accions, guies de més de 100 pàgines, creant titulars per a campanyes de MKT Online, etc. Alguns dels clients per als que he treballat són: Catalunya Convention Bureau de la Generalitat de Catalunya, Wilkinson Sword, Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, Arenas Festival, CompartingBCN...

També he realitzat tasques de community management per a marques i empreses com Xtreme3 de Wilkinson, Horta Esportiva o el congrés Reinnova.

Actualment també sóc soci fundador i CM de la marca OleHule.com