New Genfish website

Thursday, March 14, 2013
Categories: Projects

Estrenem nova web. Encara no del tot operativa però banc de proves també de cara a les nostres innovacions. Estem molt contents de poder tenir per fi un lloc independent on puguem plasmar les nostres opinions i mantenir als nostres clients i amics al corrent de les nostres activitats.

Ja feia molt de temps que sentíem la necessitat de personalitzar la nostra presentació. Poder-nos mostrar tal com som, el que fem, el que discutim i sobretot el que anem descobrint, investigant i incorporant als nostres projectes.

En la nostra web trobaràs sobretot informació sobre temes d’actualitat, opinions diverses i experiments que realitzem en els diversos camps de la informàtica. Tendències en disseny web i gràfic, desenvolupaments propis i recursos de programació de tot tipus.

Feu una ullada al nostre equip professional o als projectes que hem anat desenvolupant. Provi què tal es visualitza el nostre portal en una tableta o un dispositiu mòbil. Si li agrada el que veu i necessita o vol emprendre un projecte web, nosaltres l’esperem amb els braços oberts.

Benvingut a la nostra casa!